Tuesday, March 16, 2010

Eefraim I ja tema valged jüngrid


Keegi pidi väljuma meie eelmisest kriisiolukorrast ka võitjana. Täna õhtul, kell 23.10 ilmus meie ukse taha Eefraim I. Nägu säras ning ettekäändeks Kristofferi sünnipäev. Me oleme siin harjunud, et kohalikud võivad personaalsele numbrile helistada nii öösel kui ka varahommikul. Samuti ka hilisõhtul etteteatamata ukse taha ilmumine on normaalne, eriti veel siis, kui ilmujaks on kuningas ise. Samal ajal kui meie rohujuure tasandi organisatsioonid ja bossid omavahel raha ja feimi pärast kaklevad ning üritavad kogu kupatuse süüdlasteks meid lavastada, on Eefraim I heas tujust. Tema ei heida meile midagi ette, vaid kutsub armsal toonil Kristofferi sünnipäeva auks šampust jooma (enne seda oli ta ka sünnipäevatordi organiseerinud).

Teooria nr 1. Eefraim I oli huvitatud meie üle rohkem kontrolli saavutamast. Talle meeldib meie seltskond ning eriti üks kahvanägu meie seast. Kontrolli saavutamisel aitab kaasa lausa kohustuslikuks muutunud kohaliku omavalitsuse rahaline toetus meie eluaseme jaoks.
Teooria nr 2. Eefraim I oli veendunud, et initsieerides olukordi, kus valged vabatahtlikud oma suhted vastuvõtva organisatsiooniga ära rikuvad, saavutab ta meie seas poolehoidu.
Teooria nr 3. Eefraim I üritab meie abiga endale tähelepanu tõmmata kõrgemates poliitilistes instantsides, kuid samuti ka lihtrahva seas. Taoline käitumine soosib tema edu ka järgmistel kohalikel valimistel.

Niisiis tulles tagasi tänase õhtu juurde peab tunnistama, et õhkkond oli vabameelne. Eefraim I oli heas tujus ning ka vestlusteemad mitmekesisemad. Nii nimetas ta Katrinat Mona Lisaks. Kristofferile lubas organiseerida hiinlannast naise ning Kaja Nigeeria mehega paari panna (Tegelikult ta tahab ise selleks meheks olla). Samuti väitis ta, et Euroopa naistele meeldivad mustad mehed rohkem, kuna need ei vaja seksuaalsete toimetuste tarvis viagra toetust. Veel märkis ta ära, et Eesti naised peaksid kõvasti juurde võtma, et oleks millest kinni haarata. Kaja lubati spetsiaalsesse fatting roomi paigutada (mille peale Ermes koheselt reageeris kui fucking roomi peale), kus ta kaks nädalat ei saaks peeglisse vaadata ning samal ajal peaks head rasvast sööki sisse manustama. Muuseas Nigeerias olles on Veronts juba "ametlikult" abielus ning Kajat ootab "sama saatus" sügisel. Nii on meil kergem erinevatest abieluettepanekutest kõrvale hiilida ning ausalt öeldes siin ühiskonnas ei saadaks aru, miks me juba abielus pole. Niisiis säästame end neist põhimõttelistest vestlustest ning jätkame sama joont. Kuigi iga kord pole sellest abi. Eefraim I on veendunud, et leiab Kajale siit kohaliku mehe ning Kaja töökohaks peaks saama Eesti saatkond Nigeerias, mille ta ise siia Verontsi abiga ka asutama peaks. Kaja arvatavale Eesti mehele sissesõiduviisa andmisest lubab Eefraim I keelduda. Niisiis on asi põhjalikult läbi mõeldud.

Järgmistest paanidest nii palju, et kolime homme oma royal suitist väiksemasse single ruumi, kus endiselt peame kolmekesi ühes voodis magama. Peale seda on lootust, et kolime ka oma kauaoodatud korterisse. Nädalavahetuseks on meile planeeritud juba mõned tähtsad kohtumised ning selle tarbeks peaks homme ka keegi tulema meie mõõte võtma, et saaks meile kohalikud riided õmmelda, mida edaspidi vastuvõttudel ning muudel üritustel kanda saaksime. Mis siis ikka, mõned kohalikud laused selgeks õpitud, rahvuslikud riided seljas ning veidike šampust pluss valge nahavärv - olemegi valmis sülekoerad ning ustavad kaaslased!
Ma armastan poliitikat. Eriti veel sellises Nigeeria vormis. Eestlased ja isegi itaallased tahaksid juba tööd ka tegema hakata.

2 comments:

  1. irw..kui hea..fatting room :)
    Kaja - Nigeeria pulma tahan mina ka tulla :)

    ReplyDelete
  2. Võta muidugi, Kaja, endale Aafrika mees! Ja kas tõesti pani ka Eefraim I terane silm tähele juba varemmärgatud kurvide puudumist? :P

    ReplyDelete