Friday, March 19, 2010

Eesti naine on nutikas

Mõtlesime teiega jagada mõnda oma Mäkgaiver nippidest, mille üle meil endil siiralt hea meel on.

Oleme alates 3. märtsist maganud kolmekesi ühes voodis. Kuna me ühe teki all magada ei soovinud, siis üks meist sai teki, teine teki aluse ja kolmas teki pealse lina. Ise oleme jube rahul. Meie kolm meessoost kaaslast näiteks magavad ühe teki all :)

Ööklubisse minnes avastasin, et mul pole sobivat käekotti (mul on kaasas ainult hea vana pruun suur Mary Poppinsi kott). Siis sai väga heaks käekotiks epileerimisaparaadi poolvalge-poolläbipaistev kott. Väga äge ja ka praktilist väärtust kandev kotike sai!

Tahtsime täna teha salatit avokaadost ja tomatitest, aga kaussi polnud. Leidsin külmikust pooliku arbuusi. Koukisime sisu välja ning arbuusikoorest sai meile kauss. Tomatid asendasime arbuusisisuga - megahea salat tuli.

Kuna kulinaariga siin ei hiilata (kuigi, viimaste päevade jooksul on meie menüüsse lisandunud uusi ja SÖÖDAVAID kohalikke toite!), siis hommikusöögiks leidsime poest endale nö internatsionaalse Salvesti lastesöögid lubatud alates 3ndast elukuust :D

Veronika pesi pesu, aga seda pole hotellitoas kusagile eriti kinnitada. Veronika otsis kotist nöörid ja plastlusikad ning peale paari minutit sihuviuhvauhi olid pesunöörid kapi ja vannitoa vahele veetud!

Elagu Eesti naised, hurraaa!!!

No comments:

Post a Comment