Wednesday, March 24, 2010

Õhtuti me veidi igavleme

Õhtuti on meil veidi igav. Internet pole eriti kiire, et siit midagi alla tirida või muidu liikuvat pilti vaadata. Kohvikuid, restorane ja kinosid siinkandis pole, kedagi külla kutsuda ka ei saa, kuna hotellitoas pole eriti ruumi ning kui kutsumata külalised ise tulevad, siis nad ei taha ka ära minna :) Mida me siis teeme? Veronika ja Kaja hakkasid eelmisel nädalal kõvasti sporti tegema ning oleme nüüd jõusaali pidevkülastajad. Varsti on mul ka muskel! Ujume regulaarselt, tavaliselt 1-2 korda päevas. Laupäeval ostsime kohaliku naiseajakirja True Love (Tõeline armastus), no ja selle sisu koosneb samast jamast, millest kirjutavad kõik naiste ajakirjad üle maailma: miks naised meestest aru ei saa ja vastupidi, moepildid, ilunipid ja uuemad ilutooted, retspetid, raamatu ja muusika kiired ülevaates, kohalike staaridega mõni intervjuu ning horoskoop. Puudu oli test a la kes on Sinu unistuste mees. Esmaspäeval ostsime kamba peale mõned kohalike kirjanike raamatud. Mina loen eneseharimiseks ka Eestist kaasa võetud Arengupsühholooga aluseid ning tudeerin netist ÜRO või UNICEFi raporteid ning statistikat arengumaade kohta (nt Nigeerias sureb 1 ema 18 sünnituse kohta, naaberriigis Nigeris 1:7, Eestis on sama näitaja 1:2900 ning Taanis 1:17800). Jama on selles, et hotellitoas on veidi kesine valgus õhtuseks lugemiseks, mõnel korral olen ka taskulambi abiks võtnud :) Telekast on meil peamiselt valikus kas CNN või üks Ameerika suhteliselt uusi filme edastav filmikanal, muidu saab vaadata veel kolmelt kanalilt jalgpalli, Aafrika seepe (Nollywoodi asjadega pole me suutnud end veel samastada, aga anname endast parima, nagu alati!) ja MTVd (räpp ei kuulunud enne siia tulekut meie lemmikute hulka ning ka siiani pole ta suutnud me südameid endale võita).
Mul on kaasas ka mängukaardid (lisaboonusena saab neilt laste õiguste kohta lugeda:)). Peaks vist ka mingeid muid lauamäge organiseerima omale?

Loodame saada soovitusi sisukate õhtute veetmiseks ka teilt, kallid sõbrad!

1 comment:

  1. Sudokud oleksid heaks vahelduseks. Ilmselt sealt neid osta ei ole, kuid netis peaks olema - kirjutage algversioon paberile ja hakake lahendama:) Mulle nt väga meeldib aju turgutada sellega.
    Mängige N-versiooni Aliast. Sobib ilmselt ka rahvusvahelises seltskonnas. Sellest pole midagi, et suurt punast karpi kaasas pole (itaallased sellest keelest nagunii aru ei saaks ka), tehke paberile oma versioon - NALIAS.
    Ja võtke ühendust Petrone Prindiga ometi ning hakake kirjutama raamatut "Minu Nigeeria" - sellisel juhul ei saa te enam igavust tundma... ilmselt jääb ajast puudugi

    ReplyDelete